Belediye 15 bin paket aşure dağıtacak

İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı vesilesi ile Çorum Belediyesi belirlenen noktalarda 15 bin paket aşure dağıtacak.

12 Ekim 2016 Çarşamba 16:17
 Belediye 15 bin paket aşure dağıtacak


İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı vesilesi ile Çorum Belediyesi belirlenen noktalarda 15 bin paket aşure dağıtacak. Aşure dağıtımı 14 Ekim Cuma günü saat 13.30’da başlayacak.


Her yıl, Muharrem ayı içerisinde aşure dağıtımı yapan Çorum Belediyesi bu yılda geleneği bozmayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlattırılan aşureleri vatandaşlara şehrin 6 noktasında dağıtacak. Aşurenin birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Kuran’da müjdelen mübarek aylardan biri olan Muharrem Ayı’nın en önemli günü aşure günüdür. Aşere evlerde pişer komşulara dağıtılır bu sebeple de muhabbeti artırır. Belediye olarak bizim de bu muhabbette tuzumuz olsun istedik ve her yıl olduğu gibi vatandaşlarımıza bu yıl da 15 bin paket,  yani 1 buçuk ton aşure dağıtımı yapacağız.” dedi.


Başkan Yardımcısı Zeki Gül aşurenin, 14 Ekim Cuma günü saat 13.30’da belediye yanındaki küçük park, Eti Lisesi yanı, Yunus Emre Parkı yanı, Özdoğanlar Sineması yanı, Huzur Camii yanı ve Yazıçarşı Kavşağında dağıtılacağını sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 12.10.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.