Belediye asfalta yoğunlaştı

Çorum Belediyesi yaz aylarında asfalt çalışmalarına yoğunluk verdi

22 Haziran 2018 Cuma 16:28
Belediye asfalta yoğunlaştı

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 1 hafta içerisinde İbrahim Çayırı ve Buhara Evler’de toplam 3 bin top asfalt serimi yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir yaz aylarının başlaması ile birlikte daha önceden tespit ettikleri yerlere asfalt serme işlemlerine başladıklarını dile getirdi. Çorum’un bir çok mahallesinde ekiplerin aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Zahir, “İbrahim Çayırı ve Buharaevler’de toplam 3 bin ton asfalt serimi yaptık. İbrahim Çayırı 2, 3, 9, 10, 22, 24, 26, 29 ve 30. Sokaklarda asfalt serme çalışmalarımızı tamamladık. İbrahim Çayırı’nda belirttiğimiz sokaklara toplam 2390 ton asfalt serimim yaptık. Buharaevler’de ise 26 ve 31.sokakta 650 ton asfalt serimi yaptık. Vatandaşlarımızı yüksek standartlarda yaşantılarını sürdürebilmeleri adına ekiplerimizle gece gündüz durmadan çalışıyoruz” dedi.

YOL GENİŞLETİLİYOR

Ekipler Mehmet Akif Ersoy Caddeler ve Bahar 1.cadde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Zahir’in verdiği bilgiye göre Mehmet Akif Ersoy 3. Cadde ve Bahar 1.caddede ekiplerin hem yol genişletme hem de içme suyu alt yapısı ile ilgili çalışmaları sürüyor. İçme suyu yenileme çalışmaları ise Bahar 1.Caddede tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı  Zahir “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bahar 1.Cadde ve Mehmet Akif Ersoy 3.Caddede toplam 700 metre 500 mm çapında kale depo besleyici hattı ve 700 metre 225 mm çapında içme suyu şebeke hattı yenilemesi yapılacak. Bu çalışmalarımızdan Bahar 1.Caddede olan kısmını tamamladık. Mehmet Akif Ersoy 3.Caddede çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Öte yandan Mehmet Akif Ersoy 1.Caddede 160 mm çapında 480 metre içme suyu şebekesi ve abone hatları yenilemesi tamamlandı. Su ve Kanalizasyon İşlerine bağlı ekiplerimizin yaptığı bu çalışmaların ardından yol asfalt çalışmalarına başlayacağız. Yapılacak olan asfalta sonradan zarar verilmemesi için eskiyen içme suyu hatlarında da değiştiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.