Belediye'de 3'lü zirve

Milletvekilleri Ceylan ve Kaya ile Belediye Başkanı Gül, Belediye'de bir araya geldiler.

19 Ağustos 2018 Pazar 19:50
Belediye'de 3'lü zirve

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ile Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye’de bir araya gelip, yatırımları görüştüler.

Belediye Başkanı Zeki Gül, görüşmenin içeriği ile ilgili “Milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile Kentparkımız ve şehrimizin yeşil alan ihtiyacı ve karşılanması yönündeki toplantımızı gerçekleştirdik. Daha yeşil bir Çorum için hep birlikte çalışıyoruz.” bilgisini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-20 00:02:43

üçlü zirve degilde bence dörtlü olması lazım eksikligi hissedenler yazabilir mi ne oldu zeki başkan hani ilbaşkanı hani toplantıları ilbaşkanlıgında yapıyordunuz ne oldu o koltuga iki aday olunca dostluk bozuluyor mu

Avatar
Ali 2018-08-20 12:14:26

Bekri Mustafa İmam olmuş.
Düşünün ülkenin halini

Avatar
King Kong 2018-08-20 14:11:49

Yılların Ak Partilisiyim.Ak partiye oy vermediğim ilk seçim geçtiğimiz genel seçimlerdi.Ama reise desteğimiz devam edecek fakat resimdeki avanelere hiç bir seçimde bundan sonra oy moy yok çok beklerler

Avatar
İskilipden 2018-08-20 09:23:44

İnşAllah Tosya İskilip Çorum yolunun müjdesini için çalışırlar.
O makamlara kolay gelinmiyor.
Zaman su gibi de geçiyor. Bir bakmışızsın ki koltuk makam yok LÜTFEN AMA LÜTFEN DEVLETİMİZ BÜYÜK İMKANLARI BÜYÜK 45 KM BİR BÖLÜM TOSYA İSKİLİP YOLU AÇILMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİNİZ. Vekillerimiz seçim sonu yaptıkları çalışmalardan dolayı seçim çevrelerinde bizzat teşekkür icin dolaşmalarını da beklenmektedir.