Belediye'den haberler...

Çorum Belediyesi'nin faaliyetleri sürüyor

06 Aralık 2017 Çarşamba 18:15
Belediye'den haberler...

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen birimler arası voleybol turnuvası sona erdi. Personel arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın artırılması, çalışanları spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen turnuvanın final maçı büyük heyecana sahne oldu.

ŞAMPİYON İTFAİYE

Turnuvada şampiyon İtfaiye Müdürlüğü oldu. 

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kazanan takımlara kupalarını verirken, Çorum Belediyespor ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde takım ve bireysel olarak amatör ve profesyonel spor yapan 1500 sporcunun bulunduğunu belirterek, spora desteklerinin süreceği mesajını verdi.

KUDÜS KONFERANSI

Çorum Belediyesi, İngilizler’in Kudüs’ü işgalinin 100. ve Mescid-i Aksa’nın işgalinin 50. Yıldönümü nedeniyle “Yüzyıllık Hüznümüz Kudüs” adlı konferans düzenleyecek.

Kalbim Kudüs’te kaldı kitabının yazarı Ahmet Turgut tarafından verilecek konferans 7 Aralık 2017 Perşembe günü saat 19.00’da Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

9 YILDA 6 MİLYON ÇİÇEK

Çorum Belediyesi, soğuk günlerde park, refüj, yol kenarlarına mevsim çiçekleri dikmeye devam ediyor.

Belediye başkan Yardımcısı Alper Zahir, 9 yılda 6 milyon çiçek, 500 bin adet lale ve sümbülü toprakla buluşturduklarını belirtti.

KADINCA OKUMAK YARIŞMASI

Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından “Kadınca Okumak” adlı kitap okuma yarışması düzenlenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, 28 Aralık 2017 Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak yarışmaya katılanlara para ödülü vereceklerini söyledi.  Yarışmaya katılan herkesi Nazan Bekiroğlu’nun Mücella adlı romanını ve il dışı gezisiyle de ödüllendireceklerinin altını çizen Candan, “Yarışmada birinci olan kadına 500 TL, ikinciye 400 TL, üçüncüye 300 TL, dördüncüye ve beşinciye 100’er TL olmak üzere toplamda 1400 TL ödül vereceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 06.12.2017 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165