Belediye, engellilerin yanında

Belediye, 520 adet akülü ve tekerlekli sandalye hediye etti

31 Aralık 2016 Cumartesi 14:49
Belediye, engellilerin yanında

Belediye, 520 adet akülü ve tekerlekli sandalye hediye etti.

Çorum Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarda adeta tarih yazmaya devam ediyor. Hayatı paylaşmaya engel yok anlayışıyla hareket eden Çorum Belediyesi, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırıyor.

Çorum Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre; Kurduğu engelli eğitim merkezlerinin yanı sıra, ihtiyacı olan engelli bireylere tekerlekli sandalye, akülü araç, hasta yürüteci, baston hediye eden, engelli fitnes aletleri, kabartmalı yaya yolları, iniş rampaları, akülü araç şarj istasyonları, halk otobüslerinin engelli bireyler için uygun hale getirilmesi için çalışmalar yapan Çorum Belediyesi’nin çalışmalarını büyük bir beğeniyle takip ettiklerini söyleyen engelli velisi Osman Çakır da yapılan hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.



Tekerlekli sandalye ile çarşıya kadar gidiyorduk. Bizim için çok sıkıntı oluyordu. Çorum Belediyemize engelli akülü araç için müracaat ettik. Raporlarımızı incelediler. 1 ay içerisinde akülü aracımızı geldi. Şimdi daha rahat hareket edeceğiz. Ayrıca yeni hizmete giren halk otobüslerinde engelli rampaları var. Yaz kış demeden evimizin önündeki durakta engelli aracımızla otobüse biniyor, rahat bir şekilde gideceğimiz yere gidiyoruz. Belediyemizin bizi çok büyük bir sıkıntıdan kurtardı.


Buhara Kültür Merkezi içerisin de bulunan Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ne fizik tedaviye hizmeti alıyor. Allah devletimize, millete zeval vermesin. Bizlerin hayatını kolaylaştıracak bu aracı bizlere hediye eden Belediyemize teşekkür ediyoruz diye konuştu.




Son Güncelleme: 31.12.2016 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.