Belediye geleneği sürdürüyor

Mahalle iftarları Akkent’le başladı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 15:48
Belediye geleneği sürdürüyor


Çorum Belediyesi, geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarının ilkini Akkent Mahallesi’nde gerçekleştirdi.


Akkent Mahallesi semt pazarında verilen ve yaklaşık 2 bin mahalle sakininin katıldığı iftar yemeğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir ve Turhan Candan, Belediye Meclis Üyeleri, Akkent Mahalle Muhtarı Necip Güler, AK Parti ilçe yöneticileri ile çok sayıda mahalleli katıldı.


AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının katkılarıyla gerçekleşen iftar yemeği öncesi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse masaları tek tek ziyaret ederek mahallelilerle sohbet etti. Çocuklarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Külcü, Akkent Mahallesi’nin kendileri için uğurlu geldiğini söyledi.


Köse: 30 Mart’ta en isabetli kararı verdiniz


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de Akkent’te yapılan mahalle iftarı öncesi yaptığı konuşmada 2009 yılından beri Çorum’un her yerine eşit hizmetler götürmüş, hemşehrileriyle kucaklaşan ve aynı sofrayı paylaşan, hizmet kalitesini artıran bir Belediye Başkanını tekrar seçmelerinden dolayı tebrik etti. Çorum halkının 30 Mart’ta en isabetli kararı verdiğini dile getiren Mustafa Köse, “İnanıyorum ki bu millet 10 Ağustos’ta da en isabetli kararı verecektir. 12 yıldır bizlere destek oldunuz. Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yaptınız. Gözlerinizdeki parıltıdan, heyecanınızdan bizler o desteği şimdiden görebiliyoruz. İnşallah Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilecek.” dedi.


10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var orda da halkın adayı milletin adayı Tayyip Erdoğan'a vereceğiniz desteği gözlerinizdeki pırıltıdan heyecanınızdan görmekteyiz arkadaşlar ben şimdiden o desteği o heyecanı görüyor ve 10 Ağustos'ta Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Cumhurbaşkanı yapacağınızı görüyorum ve bunu Çorum olarak hep birlikte destek vereceğimizi hissediyoruz arkadaşlar ben oruçlarınızı Allah kabul eylesin diliyorum. Hepinizin tuttuğu oruçları Allah kabul etsin.


İftar sonrası çay sohbeti


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Akkent mahalle iftarına katılanlar iftar sonrası bir süre çay sohbeti yaptı.


Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Külcü ve beraberindeki AK Parti Akkent Mahalle teşkilatı üyeleri, mahallelilerin sorunlarını da dinleme imkânı buldu.


Başkan Külcü’ye teşekkür


Çorum Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine katılan vatandaşlar iftarın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.


Mahalle iftarlarının birlik, beraberlik ve kaynaşma için güzel bir fırsat olduğunu ifade eden mahalle sakinleri “Mahallemizde iftar düzenleyerek tüm mahalleliyi bir araya getiren, bizlere bu imkanı sunan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 09.07.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165