Belediye hafta sona açık

Çorum Belediyesi, 6552 sayılı kanun gereği borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için hafta sonu da...

28 Kasım 2014 Cuma 10:52
 Belediye hafta sona açık


Çorum Belediyesi, 6552 sayılı kanun gereği borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için hafta sonu da mesaisine devam edecek. Özellikle son bir haftadan beri tek sicil ve borç yapılandırma servisinde büyük bir yoğunluk yaşanıyordu.


Borç yapılandırma süresinin 30 Kasım’da bitmesi nedeniyle Cumartesi ve Pazar günleri de borç yapılandırma, sicil birleştirme ve veznelerdeki personelin mesaisine davam edeceğini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Borçlarını yapılandırmamış hemşehrilerimiz için hafta sonu da çalışacağız. 09.00-16.00 saatleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.


Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün 30 Kasım


Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, 2014 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin 2. Taksidinin son ödeme tarihinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle veznelerin hafta sonu da işlem yapacağını söyledi.


Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin 2'nci taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğu hatırlatan Ahmet Yabacıoğlu, “Bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip vatandaşlarımızın emlak vergisini, iş yeri olan vatandaşlarımızın ise çevre temizlik vergilerinin ikinci taksitini zamanında ödemeleri gerekmektedir. Bu nedenle, henüz emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksidini ödemeyen hemşehrilerimiz hafta sonu da veznelerimize ödemelerini yapabilirler” dedi.




Son Güncelleme: 28.11.2014 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165