Belediye hastaneye el attı

Yeni Hastanede yaşanan alt yapı sorunlarını gidermek için Belediye devrede

07 Eylül 2017 Perşembe 13:18
Belediye hastaneye el attı

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Belediyesi, son günlerde yoğun tartışma konusu olan yeni hastanenin alt yapı sorunlarına el atıyor. 

Belediye Meclisi yarın saat 14.30’da Meclis Salonu'nda Zeki Gül başkanlığında toplanacak.

Belediye Meclisi’nin 8 maddeden oluşan gündeminin tamamı imar ağırlıklı olacak.

Belediye Meclisi, Ankara Yolu üzerinde tedavi hizmeti sunmaya başlayan ancak çatı akması, kanalizasyon tepmesi, su basması gibi sorunlarla boğuşan Hitit Üniversitesi Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasının hemen yanı başındaki dere yatağında iyileştirme çalışması yapacak.

Belediye Meclisi’nin diğer gündem maddelerinde ise, Çevre Yolu’nda parsel ayrıştırması, Altınbaş Köyü yakınlarında bir tavuk çiftliğinde plan düzenlemesi, Adliye sarayı arkasında ilgili parsellerde plan değişikliği, Binevler Ayarık bölgesinde plan değişikliği, Belediye Katı Atık Tesisi’nde imar düzenlemesi, Sadık Ahmet Caddesi’nde belediyeye ait alanın akaryakıt istasyonu işaretlenmesi, yeni hastane yanındaki derenin iyileştirilmesi ve Osmancık Yolu Bayat Benzinliği civarında yol giriş ve çıkışlarının düzenlenmesine dair plan değişiklikleri yer alıyor.











Son Güncelleme: 07.09.2017 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İMAR DEĞİŞİKLİĞİ 2017-09-08 12:30:16

akaryakıt istasyonu işaretlenmesi planlanan sadık ahmet caddesinde alan, belediyeye ait olmayıp sağlık alanı diye biliyorum. yetkililerimizin sağlık alanı ihtiyacına rağmen böyle bir tasarrufunun araştırılması gerekiyor.

Avatar
DERE ISLAHI 2017-09-08 12:34:15

hastane binasının hemen yanı başındaki dere yatağı di̇ye haber yaptığınız yer meşhur fitne deresidir.
ve tam hastane yerinin ortasından geçmekte iken bundan 3 yıl önce devlet su işleri ile belediye arasında ıslah protokolü yapılarak hastane yapılmasına izin verilmiştir. ancak o günden bu güne daha yeni...

Avatar
Selim 2017-09-11 10:11:51

Ye kürküm ye

banner165