Belediye-hayırsever işbirliği

Çorum'un Dodurga İlçesi'nde, Belediye ve hayırsever vatandaşların yardımıyla inşaat çalışmaları devam eden Fatih Camii'nin tamamlanması için yardım çağrısı yapıldı.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 01:01
Belediye-hayırsever işbirliği

Çorum'un Dodurga İlçesi'nde, Belediye ve hayırsever vatandaşların yardımıyla inşaat çalışmaları devam eden Fatih Camii'nin tamamlanması için yardım çağrısında bulunuldu. Temeli 2 yıl önce atılan ve 300 kişinin aynı anda ibadet yapabileceği yeni caminin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan caminin ince işçiliği ve ikinci minarenin yapımı için hayırseverlerden destek bekleniyor.

Dodurga'da yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçede mevcut 3 caminin vatandaşların ibadet ihtiyacını karşılamakta yetersiz kalması üzerine yeni bir cami yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Cami inşaatının tamamlanması için hayırsever kişi ve kuruluşların yardımına ihtiyaç olduğunu belirten Aydın, "Belediyemiz ve hayırseverlerin katkılarıyla cami inşaatımızın bir kısmı tamamlandı. Maddi imkansızlıklardan dolayı inşaatımız yavaş ilerliyor. İnşaatımızın devam etmesi için hayırsever vatandaşlarımızın maddi desteklerine ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

Belediye olarak camii inşaatının tamamlanması için tüm imkanları seferber yaptıklarını kaydeden Aydın, buna ragmen belediye olarakta sundukları imkanların bir yere kadar olduğunu ve inşaatın tamamlanmasına yaptıkları yardımların yetersiz kaldığını söyledi.

Fatih Cami Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bekir Türkoğlu, cami inşaatının tamamlanması için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Camii inşaatı için maddi manevi her türlü yardımını esirgemeyen Belediye Başkanı Aydın'a teşekkür eden Bekir Türkoğlu, " Belediye Başkanımız camimizin proje aşamasından tutunda bu seviyeye gelene kadar bizimle gece gündüz demeden her zaman çalıştı.Camimizin kaba inşaatını bitirdik ama çift minare yapılmasını planlamamıza rağmen tek binaresini maddi imkansızlık nedeniyle ancak yapabildik.İkinci minarenin yapımı konusunda bize yardımcı olabilecek hayırseverleri bekliyoruz" dedi.

Bağışta bulunacak vatandaşların 0 (536) 7293805 nolu telefondan Bekir Türkoğlu'na ulaşabilecekleri bildirildi.

Son Güncelleme: 18.07.2018 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165