Belediye, Hıdırellez’de hedik dağıttı

Çorum Belediyesi, Hıdırellez nedeniyle şehrin değişik bölgelerinde hedik dağıttı.

06 Mayıs 2017 Cumartesi 19:34
Belediye, Hıdırellez’de hedik dağıttı

Çorum Belediyesi, Hıdırellez nedeniyle şehrin değişik bölgelerinde hedik dağıttı.



Çorum Belediyesi tarafından Belediye önünde yapılan hedik dağıtımını Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan gerçekleştirdi.

Hıdırellezin önemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Ercan, “Baharın müjdeleyicisi olan Hıdırellez Orta Anadolu’da Türklerin kutladığı bir mevsimlik bayramdır. Biz de bugün Çorum Belediyesi olarak, Belediye önü, Hıdırlık Parkı, Rüstem Eren Parkı, Sıklık Tabiat Parkı, Yunus Emre Parkı ve Osmancık Caddesi'nde Halk Eğitim Merkezi önünde 1,5 ton hedik dağıtımını gerçekleştirdik. Bu yıl geçmiş yıllarda yaptığımız dağıtım yerlerine ilave olarak hemşehrilerimizin yoğun olarak kullandığı Sıklık Tabiat Parkı'nda da hedik dağıtımı yaptık. Tüm hemşehrilerimizin Hıdırellezini kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.



Hedik dağıtımına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.


Son Güncelleme: 07.05.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.