Belediye o gün çalışmaları durduracak

Çorum Belediyesi, 14 Haziran Pazar günü yapılacak olan LYS sınavı öncesi bir takım önlemler alacak.

11 Haziran 2015 Perşembe 14:42
 Belediye o gün çalışmaları durduracak


Çorum Belediyesi, 13-14 Haziran tarihlerinde ünü yapılacak olan LYS sınavı öncesi bir takım önlemler alacak. 13 ve 14 Haziran’da sınav yapılacak okulların çevresinde sınava giren öğrencilerin dikkatini dağıtacak her türlü çalışmaya ara verilecek.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, İl Sınav Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, üniversite sınavlarının öğrenciler için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek sınav günleri Çorum Belediyesi olarak tam altyapı çalışmalarında gerekli önemleri alacaklarını vurguladı. “Üniversite sınavına giren her öğrenciyi kendi evladımız gibi görüyoruz. Onların başarısı bizleri mutlu edecektir. Tüm öğrencilerimizin başarısı için, sınav güvenliği için her türlü tedbiri alacağız. Çalışmalarımızı o gün için durduracağız.” diye konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Belediyemiz özellikle bu dönemde yoğun olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Büyük iş makineleriyle gerçekleşen bu çalışmalara sınava giren öğrencilerimizin gürültüden dikkatleri dağılmasın diye ara vereceğiz. Zabıtamız seyyar satıcıların sınav yerlerine yaklaşmalarına ve yüksek sesle satış yapmalarına kesinlikle izin vermeyecek. Sınav yerlerinde su kesintisi olmaması için ekiplerimiz hazır bulunacak. Olası bir arızaya anında müdahale edecek.” diye konuştu.


Toplu ulaşım araçlarını kullanarak sınava girecekleri okullara gidecek öğrenciler için halk otobüslerinin ulaşımı aksatmaması için de gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Zeki Gül, “LYS sınavına giren tüm yavrularımıza başarılar diliyorum. Allah, emeklerini zayi etmesin. Tüm vatandaşlarımızdan da sınav günü yavrularımızın dikkatini dağıtacak, onların emeklerini zayi edecek davranışlardan kaçınmalarını diliyorum.” dedi.  




Son Güncelleme: 11.06.2015 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.