Belediye personeline biyosidal eğitimi

Çorum Belediyesi, özellikle yaz aylarında yoğun olarak sürdürülen biyosidal mücadele konusunda personeline yönelik eğitim düzenledi.

06 Mart 2016 Pazar 13:18
 Belediye personeline biyosidal eğitimi

Çorum Belediyesi, özellikle yaz aylarında yoğun olarak sürdürülen biyosidal mücadele konusunda personeline yönelik eğitim düzenledi. 

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen “Biyosidal Ürün Uygulayıcı Eğitimi”ne  Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli katıldı.

Biyosidal müdahale hakkında personelin bilinçli davranması için üç günlük eğitimden geçtiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Personelimize, haşerelerle mücadele etme aşamasında biyosidal uygulamalarında ilkyardım, kişisel koruyucu donanım, biyosidal ürünlerin etkileri, uygulama araçları, biyosidal ürün etiketi değerlendirme, kronik zehirlenmeler, biyosidal ürünlerin depolanması ve taşınması konuları anlatıldı.” dedi.

Candan, eğitimin sonunda yapılan uygulama sınavında başarılı olanlara kurum tarafından hazırlanan ve müdürlük tarafından onaylanan “Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifikası” verildiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 06.03.2016 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165