Belediye, şehri Türk bayrakları ile donattı

Çorum Belediyesi, şehri dev Türk bayrakları ile donattı.

22 Eylül 2015 Salı 13:53
Belediye, şehri Türk bayrakları ile donattı


Çorum Belediyesi, şehri dev Türk bayrakları ile donattı. Şehrin ana caddelerine asılan bayraklar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, son aylarda yaşanan terör olaylarıyla Türkiye üzerinde kirli oyunların oynandığını belirterek Türk halkının bu kirli oyunları bozacağını söyledi. Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin inancı, kimliği ne olursa olsun ülkenin birliği ve huzuru için bir ve diri olduğunu vurgulayan Başkan Külcü, “Biz 78 milyon hepimiz Türkiye’yiz. Binlerce yıldır bir arada yaşıyoruz. Bundan sonra da kardeşliğimize halel gelmeden bir arada yaşamaya devam edeceğiz. Ülkemiz üzerinde oynana kirli oyunlara gelmeyecek, bizi tuzaklarına düşürmek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Biz de Çorum Belediyesi olarak teröre karşı tepkimizi ortaya koymak amacıyla şehrimizi Türk bayrakları ile donattık.” dedi.




Son Güncelleme: 22.09.2015 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.