Belediye, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'nde incelemelerde bulundu.

14 Ocak 2016 Perşembe 16:35
Belediye, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'nde incelemelerde bulundu. 

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl sokak hayvanlarının soğuk kış günlerini daha iyi ortamda geçirebilmeleri amacıyla 8 adet klima ısıtmalı konteyner evler kurduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sahipsiz hayvanlara örnek ev sahipliği yapıyoruz. 

Belediye olarak sokaklarda yaşamak zorunda kalan sokak hayvanlarına şefkat eli uzatmaya devam ediyoruz."dedi. 

Başkan Külcü, "Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'nde sokaklarda kalıp da bakıma muhtaç, yaralı, hasta ve rehabilitasyon ihtiyacı bulunan sokak hayvanlarımız için çalışmalar yaparak, onlara temiz ve sıcak bir ortam sağlıyoruz. Yaklaşık 100 hayvanın geçici bakım evinde sıcak bir ortamda rehabilitasyonu yapılıyor. Burada bulunan hayvanları sahiplenmek isteyenler sahiplenebiliyor. Geçici bakımevi 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Soğuk kış günlerinde sahipsiz hayvanlara ev sahipliği yaparak örnek olan Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Kalın ve personelini kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 15.01.2016 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.