Belediye THM Korosu sezonu açtı

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu şef Kazım Mercan yönetiminde çalışmalarına başlıyor.

24 Eylül 2014 Çarşamba 17:08
 Belediye THM Korosu sezonu açtı

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu şef Kazım Mercan yönetiminde çalışmalarına başlıyor. 30 Eylül Salı günü Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak olan koro çalışmaları her hafta Salı günü 19.00-21.30 saatleri arasında devam edecek.

THM Korosu Mayıs 2015'e kadar çalışmalarını sürdürecek. Yoğun geçen çalışma programının ardından koro üyeleri muhteşem konserlerle Çorumluların karşısına çıkacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, THM korosunun yeni dönem çalışmalarına Türk Halk Müziğine ilgi duyan her yaştan müzikseverin katılabileceğini bildirdi.

Gül, THM Korosunun 8 yıldan beri koro çalışmalarını devam ettirdiğini ve yaz döneminde Çorum halkına yönelik muhteşem konserler verdiğini belirterek, "Şehrimizde yaşayanların huzuru ve mutluluğu için sosyal ve kültürel faaliyetler önemlidir. Koromuza yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Bağlama kursu da verilecek

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği koro şefi Kazım Mercan, koro üyelerine bağlama kursu verecek. Her Salı 17.00-19.00 saatleri arasında Turgut Özal Konferans Salonu’nda bağlama kursu verecek olan Kazım Mercan, “Halk müziğine ilgi duyan, bağlama çalma konusunda istekli her yaştan ve her meslekten hemşehrimizi bağlama kursuna katılmaya davet ediyoruz.” dedi. 







Son Güncelleme: 24.09.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.