Belediye, ulu çınarları yalnız bırakmıyor

Çorum Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları ile yaşlılar, engelliler ve çocuklar gibi toplumun dezavantajlı kesimlerine hizmet götürmeye devam ediyor.

20 Aralık 2016 Salı 16:40
Belediye, ulu çınarları yalnız bırakmıyor

Çorum Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları ile yaşlılar, engelliler ve çocuklar gibi toplumun dezavantajlı kesimlerine hizmet götürmeye devam ediyor.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Ulu çınarlarımız olan yaşlı vatandaşların yaşamlarını daha temiz bir ortamda sürdürmeleri için mahalle muhtarlıkları ile koordineli bir şekilde çalışarak yaşlı vatandaşların evlerini temizlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Kendi temizlik işlerini yapamayacak durumda olan 65 yaş ve üzeri yaşlı hemşehrilerimizin evlerini temizliyoruz. 445 evde toplam 629 yaşlımızın evini tepeden tırnağa temizliyor, onların hayır dualarını alıyoruz.” dedi.


Çorum Belediyesi’nin evde temizlik hizmetini duyan vatandaşlar da böyle bir hizmeti hayata geçiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyor.



Hizmetten istifade edebilmek için Belediyeye müracaat ettiklerini kaydeden vatandaşlar sağlık durumlarının iyi olmadığını belirterek, "Kendi imkanlarımızla temizliğimizi yapıyorduk. Hastalanınca onu da yapamaz olduk. Çocuklarımız il dışında, yurt dışında ikamet ediyorlar. Belediye'den başka bakacak kimsemiz yok. Çorum Belediyesi'nin bu hizmeti ile evlerimiz, evimizin camları siliniyor. Perdelerimiz, çamaşırlarımız yıkanıyor. Evlerimizde bayram temizliği yapılıyor. Bu hizmetin başlaması ile 3 yıldır elimize süpürge almadık. Ayrıca gelen personel istediğimizde yemeğimizi de yapıyor. Birlikte yemeğimizi de yiyoruz. Biz onları çocuklarımız olarak görüyoruz. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü bizleri hiç unutmuyor. " diye konuştular.


Yaşlı vatandaşlar Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye ve temizlik yapan personele bol bol dua ettiklerini de sözlerine eklediler.

 

Son Güncelleme: 20.12.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165