Belediye’den “15 Temmuz O An’lar” Sergisi

Çorum Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde Anadolu Ajansı (AA) fotoğraf muhabirleri tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz O An’lar” konulu fotoğraf sergisi açacak.

22 Eylül 2016 Perşembe 16:17
 Belediye’den “15 Temmuz O An’lar” Sergisi

Çorum Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde Anadolu Ajansı (AA) fotoğraf muhabirleri tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz O An’lar” konulu fotoğraf sergisi açacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 26 Eylül Pazartesi günü Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde saat 16.00 açılacak olan sergi 8 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

15 Temmuz’daki hain darbe girişimin Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en hain girişim olduğunu belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu hain girişimi asla unutmayacaklarını ve Türk halkına da unutturmayacaklarını söyledi. Çorum Belediyesi olarak açacakları fotoğraf sergisi ile Türkiye’nin dört bir yanında AA fotoğraf muhabirleri tarafından çekilen unutulmaz fotoğraf karelerini Çorum halkıyla buluşturacaklarını ifade eden Başkan Külcü, bu önemli sergiye tüm Çorum halkını davet etti.


ÇFK da Çorum’da çekilen fotoğraflarla sergide yer alacak


Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) de 15 Temmuz O An’lar Sergisi’nde Çorum’da Demokrasi Mitinglerinde çekilen fotoğraflarla yer alacak.


15 Temmuz’dan sonra 27 gün boyunca Çorum Belediyesi öncülüğünde Çorum’daki tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, dernekler, vakıflar ve vatandaşların destek verdiği demokrasi mitinglerinde ÇFK’ya üye fotoğrafçıların çektiği fotoğraflar da sergide Çorum halkının beğenisine sunulacak.

 


Son Güncelleme: 22.09.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165