Belediyeden dört yeni kültür yayını

Kültür ve sanat alanında kentimize çok önemli eserler kazandıran Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Yayınları arasına dört eser daha kattı.

28 Mart 2017 Salı 14:47
 Belediyeden dört yeni kültür yayını


Kültür ve sanat alanında kentimize çok önemli eserler kazandıran Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Yayınları arasına dört eser daha kattı.



Kentin kültür, sanat ve tarihi ile ilgili 2009 - 2017 yılları arasında 102 eser kazandıran Çorum Belediyesi 2017 yılının ilk kültür yayınları çalışmaları arasında Geçmişten Günümüze Çorum 1910-2017 Fotoğraf Albümü, Çorum Sahabe Evliya Makamları ikinci baskısı, Çorum Nüfus Defterleri (1837-1844) ikinci baskısı ve Kabir Ziyareti Adabı ve Duaları kitaplarını yayın hayatına kazandırdı.



Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü “Kentimizin kültür, sanat ve tarih mirasına sahip çıkma adına göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bu eserler de dahil farklı konu ve alanlarda 106 tane kültür yayınını kentimize kazandırdık. Kentimize hizmet adına bugüne kadar hayal edilemeyen birçok eser kazandırdık. Diğer belediyecilik hizmetleri yanında Kültürel alanda da çok önemli projelere imza attık ve tüm gayretimizle çalışmalarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz.” dedi.



Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kent Arşivimizde kültür yayını çalışmalarının devam edeceğini ve önemli bilimsel-kültürel eserleri araştırmacıların hizmetine sunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Muzaffer Külcü, en son çıkan dört esere değerli hemşerilerimizin Çorum Belediyesi Kent Arşivinden ücretsiz olarak ulaşabileceklerini belirtti. 



   

Son Güncelleme: 28.03.2017 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.