Belediye'den Halep’e 15 yardım tırı

Çorum Belediyesi, hazırladığı 15 tır dolusu yardım paketini Halep’e gönderecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan temel gıda maddeleri yüklü 15 yardım tırı “Çorum’da Kalpler Halep İçin Atıyor” sloganıyla Halep için yola çıkıyor.

02 Ocak 2017 Pazartesi 18:54
 Belediye'den Halep’e 15 yardım tırı

Çorum Belediyesi, hazırladığı 15 tır dolusu yardım paketini Halep’e gönderecek. Sosyal 
Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan temel gıda maddeleri yüklü 15 yardım tırı “Çorum’da Kalpler Halep İçin Atıyor” sloganıyla Halep için yola çıkıyor.

Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, yardım tırlarının 3 Ocak Salı günü öğleden sonra saat 13.30’da Hürriyet Meydanı (PTT önü) 
yanından dualarla Halep’e gönderileceğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye’nin mazlum milletlerin yanında olmaya devam ettiğini belirterek Çorum Belediyesi’nin de imkanları ölçüsünde yardımlarda bulunduğunu kaydetti.

Külcü, “Bugün zulüm gören bütün mazlumların umutla baktığı bir ülkeyiz. Çünkü bizim 
ecdadımız nerede yardıma muhtaç olan varsa oraya yardım götürmüş, nerede bir zulüm varsa oraya barış götürmüş, refah götürmüş. Bugün de aynı şey bizden bekleniyor. Biz de ecdadımıza yakışanı yapıyoruz ve mazlumların kimsesi oluyoruz, onların sığınacağı bir liman oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Herkes kendine yakışanı yapar biz de millet olarak bize yakışanı yapıyoruz ve mazlumun yanında oluyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 10 tırın 10 bin paket malzemesi, 5 tırın da 125 ton un 
yüklü olduğunun altını çizerek “15 tırdan oluşan yardım konvoyumuzu dualar eşliğinde Halep’e göndereceğiz. Tüm halkımızı yardım tırlarımızı dualarla uğurlayacağımız bu programımıza bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 02.01.2017 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.