Belediyeden Ortaköy’e destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ortaköy Belediyesine Kanal Kazıyıcı Yükleyici İş Makinesi hibe etti.

09 Mayıs 2017 Salı 11:11
 Belediyeden Ortaköy’e destek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ortaköy Belediyesine Kanal Kazıyıcı Yükleyici İş Makinesi hibe etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi bir önceki toplantısında gündemine alarak Ortaköy Belediyesine Kanal Kazıyıcı Yükleyici iş makinesi hibe etme kararı vererek Hibe iş makinesini Ortaköy Belediyesine teslim etti.


Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “İlçemizin ihtiyaçları var. Ancak Belediye olarak imkanlarımız kısıtlı, bazı sıkıntılarımızı beşeri ilişkilerimizle aşmaya çalışıyoruz, talebimizi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu beyefendiye ilettik ve çok şükür ki olumlu sonuç aldık, Hibe İş Makinesi temininde belediyemize desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve onun şahsında Büyükşehir Belediye meclis üyelerine ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.


Son Güncelleme: 09.05.2017 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.