Belediye'den soba yardımı

Çorum Belediyesi soğuk kış günlerinin kendini hissettirdiği bu günlerde mültecilere soba yardımında bulundu.

20 Ekim 2014 Pazartesi 14:04
 Belediye'den soba yardımı


Çorum Belediyesi soğuk kış günlerinin kendini hissettirdiği bu günlerde mültecilere soba yardımında bulundu.


Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi mülteci ailelerin evlerini ziyaret etti. Evlerinde soba olmayan ailelere soba yardımında bulunuldu.


Zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Iraklı mülteci aileler Çorum Belediyesi’nin kendilerine yaptığı yardımlardan hayli memnunlar. Belediyenin kendilerine daha önce de çeşitli yardımlarda bulunduğunu söyleyen mülteci aileler “Bizlerin maddi durumu çok iyi değil. Soğuklarda çok zor durumda kalıyorduk. " dediler.


Ekiplerin ziyaret ettiği Iraklı bir ailenin ise evinin camları da yoktu. Aileye soba yardımı yapan Çorum Belediyesi, aynı gün mülteci aileye çifte sevinç yaşattı. Pencereleri camlanan aile, hem soba hem de camlar için başta Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür etti.




Son Güncelleme: 20.10.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.