Belediye’den ‘Yeni Anayasa’ paneli

Çorum Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında panel, konferans gibi etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

09 Mart 2017 Perşembe 11:26
Belediye’den ‘Yeni Anayasa’ paneli


Çorum Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında panel, konferans gibi etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.


Belediye, 10 Mart Cuma günü de referandum öncesi yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini kamuoyuna anlatmak amacıyla bir panel düzenleyecek. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın moderatörlüğündeki panele Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Selman Öğüt ve gazeteci yazar İdris Kardaş katılacak.


Türkiye’de yürütmenin mevcut ikili yapısını teke indirerek güçlü bir yönetim yapısı oluşturmak amacıyla hazırlanan yeni anayasanın 16 Nisan’da referandumda oylanacağını hatırlatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Dünya ciddi bir değişim sürecinden geçiyor. Özellikle İslam coğrafyasında haritaların yeniden çizileceği, rejimlerin yeniden belirleneceği bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci Türkiye olarak ancak güçlü bir yönetimle, istikrarlı bir iç ve dış politikayla değerlendirebiliriz. 15 yıldan beri ülkemizi yöneten ve Türkiye’yi bölgesinde lider ülke yapan bir anlayış 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Türkiye’yi daha güçlü bir yönetime kavuşturacak” dedi.


Yeni Anayasanın ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin Çorum halkına daha iyi anlatılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerinin altını çizen Başkan Külcü, 10 Mart Cuma günü Turgut Özal Konferans Salonu’nda saat 19.00’da yapılacak olan “Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi” paneline tüm Çorum halkını davet etti.


Son Güncelleme: 09.03.2017 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.