Belediyespor'a milli davet

Çorum Belediye Spor Kulübü güreşçilerinden Engin Çetin ile Selim Kozan Türkiye Güreş Federasyonu...

05 Mayıs 2015 Salı 17:47
 Belediyespor'a milli davet


Çorum Belediye Spor Kulübü güreşçilerinden Engin Çetin ile Selim Kozan Türkiye Güreş Federasyonu tarafından hazırlık kampına davet edildi.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Güreş Federasyonu Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takım Hazırlık Kampı 30 Nisan-19 Mayis 2015 tarihinde Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yapılacak. Kampa Çorum Belediye Spor Kulübü güreşçilerinden Selim Kozan davet edildi.


Kozan'ın ardından bir davet de Engin Çetin'e yapıldı. Çetin, Romanya'nın Bükreş kentinde 05-12- Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan Uluslararası Yıldız Kadınlar Serbest ve Yıldız Erkekler Serbest ve Greko-Romen, Gençler G.Romen "Stefan Rusu ve Ioan W. Popovice" Güreş Turnuvasına katılacak.


Belediye Spor Kulübü sporcularına yapılan davetin kendilerini mutlu ettiğini belirten Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül, her iki sporcuya başarılar dileyerek, "Bu müsabakalarda sporcularımızın ülkemize ve ilimize gurur yaşatacaklarına olan inancım tamdır. Allah yardımcıları olsun."dedi.




Son Güncelleme: 05.05.2015 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.