Belediyespor'dan, Cizrespor'a ziyaret

Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Çarşamba (bugün) oynayacağı maç öncesi Cizrespor kafilesini Anitta Otel’de ziyaret etti.

14 Şubat 2017 Salı 21:48
Belediyespor'dan, Cizrespor'a ziyaret

Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Çarşamba (bugün) oynayacağı maç öncesi Cizrespor kafilesini Anitta Otel’de ziyaret etti.


Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, Cizrespor’la oynadıkları ilk yarı maçında Cizre halkının kendilerine ve futbolculara yönelik misafirperverliklerini unutmadıklarını belirterek “Cizre halkı bizleri de alkışlayarak, en güzel şekilde misafirperverliğini gösterdi. Bizler de Çorum'da Cizrespor'u en güzel şekilde ağırlayacağız. Her iki takımımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Cizrespor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser de Zeki Gül’ün ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek “Dostça, sakatlıkların olmadığı bir maç olmasını diliyorum. Nazik ziyaretleri için Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.  

Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Ömer Balaban ve Amatör Sporlardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Ercan’ın da eşlik ettiği ziyarette Zeki Gül, saat13.30'da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda oynayacakları Cizrespor maçına tüm Çorum halkını davet etti.

 

Son Güncelleme: 14.02.2017 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.