Belediyeye yeni bina

Çorum Belediyesi, yeni belediye hizmet binasının yapımı için ihaleye çıktı. 13 Şubat Pazartesi günü Belediye İhale Salonunda gerçekleşecek olan ihale saat 14.00 başlayacak.

10 Şubat 2017 Cuma 09:50
Belediyeye yeni bina

Çorum Belediyesi, yeni belediye hizmet binasının yapımı için ihaleye çıktı. 13 Şubat Pazartesi günü Belediye İhale Salonunda gerçekleşecek olan ihale saat 14.00 başlayacak.



Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre Çorum Belediyesi tarafından yapılan bir anket ile Çorum halkının görüşleri ile inşaatın yapılacağı alanı belirlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’un 2009 yılından beri büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirtti. Külcü, 2014 seçimleri öncesi yapmayı taahhüt ettikleri projeleri ve daha fazlasını hayata geçirdiklerinin altını çizerek “Belediyemizin mevcut hizmet binaları dağınık bir yapıda bulunuyor. Halen kullandığımız Belediye Hizmet binamız artık ihtiyaca cevap vermiyor. Belediyemizin hemşehrilerimize daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla yeni hizmet binamızın yerini halkımız yaptırdığımız bir anketle belirlemiş oldu. Yeni hizmet binamızı Akşemseddin Camii karşısında inşa edeceğiz.” dedi.



Yeni hizmet binasında Çorum halkının daha kaliteli ve daha hızlı hizmet alacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Seçimlerde taahhüt ettiğimiz projelerimizin tamamını hayata geçiriyoruz. Bazı projelerimizi tamamladık. Bazılarının ise projeleri ve inşaat çalışmaları devam ediyor. 2019 yılına geldiğimizde ise tüm projelerimizi tamamlamanın yanı sıra daha fazlasını da gerçekleştirmiş olacağız” dedi.



 

Son Güncelleme: 10.02.2017 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.