Beşir Derneği'nden büyük destek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sokaklara dökülen halk 12.günde de meydanlardaydı.

28 Temmuz 2016 Perşembe 10:24

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sokaklara dökülen halk 12.günde de meydanlardaydı.

Çorum’da Hürriyet Meydanı’nda toplanan halkın demokrasi nöbetine Beşir Derneği Çorum Temsilciliği 12 gündür desteğini sürdürüyor. Dernek Çorumlulara su, çorba, simit ve çay ikramında bulunuyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), yaptığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile meydanlara inen ve "Demokrasi Nöbeti" tutmaya başlayan Çorumlu vatandaşlar 12.günde de yine Hürriyet Meydanı’nda toplandı. Beşir Derneği Çorum Temsilciliği de her gün olduğu gibi nöbet tutan vatandaşlara dün gece de destek verdi. Dernek, ilk gün 5 bin su dağıttı. Sonraki günlerde ise destekler çorba, simit ve sınırsız çay ikramıyla devam etti.


Demokrasi nöbetini Başkomutanın çağrısına kadar sürdürmekte kararlı olan halk, Beşir Derneği’nin destek olmak için dağıttı ikramlardan memnun olduklarını dile getirdiler. Her gece meydanda bir araya gelen vatandaşlar, böyle ikramların ve desteklerin ülkenin birliği ve beraberliği için çok önemli olduğunu söyledi.


Ba
şkan Murat Beşikcioğlu ''Öncelikle şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum.  Tüm halkımızın göstermiş olduğu kahramanlığı tarih cihad olarak yazacaktır.Halkımıza karşı yapılan darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen demokrasi nöbetine biz de dernek olarak katkı sağlamak istedik. Buraya gelen insanlara çay ve su ikramında bulunarak hizmet sunmaya çalışıyoruz. Hem nöbet hem de hizmet için buradayız'' dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2016 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.