Beton yola devam

Ankara Yolu 3. ve 5. Caddelere beton yol yapıldı.

23 Ekim 2018 Salı 16:32
Beton yola devam

Çorum Belediyesi’nin yeni yaptığı yollarda asfalt yerine beton yol tercih ederek ekonomiye katkıda bulunduğu bildirildi.

Tamamı yerli üretim olan beton yolun asfalta göre daha düşük maliyetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “Gerekli etüt ve araştırma sonucunda uygunluğu tespit edilen yerlere Çorum Belediyesi olarak beton yol yapıyoruz. Beton yol üretim maliyeti asfalttan üç kat daha ucuz. Beton yolun aşınma süresi, yolda yapılacak bakım ve onarım masrafları da düşünüldüğünde daha avantajlı oluyor. Ankara Yolu 3. ve 5. Caddelere toplamda bin 680 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde beton yol yaptık. Bu iki caddemize ve bağlantılarına toplamda 10 bin 600 ton beton serdik” dedi.

Başkan Zeki Gül, beton yolun yazın sıcağa, kışınsa soğuğa karşı daha dayanıklı olduğunun altını çizerek, beton yol yapılan bölgenin sanayi bölgesi olması sebebiyle beton yolun burada daha uzun süre kullanılabileceğini kaydetti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165