Beydili, lahmacunda iddialı

Lahmacun ustası Osman Kabasakal ve Rıza Kabasakal’ın işletmeciliğini yaptığı Beydili Pide Lahmacun...

26 Aralık 2014 Cuma 17:47
 Beydili, lahmacunda iddialı


Lahmacun ustası Osman Kabasakal ve Rıza Kabasakal’ın işletmeciliğini yaptığı Beydili Pide Lahmacun Çorba Salonu, zengin menüsüyle göz dolduruyor.

Çorum halkına daima kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten işletme sahibi Rıza Kabasakal, çeşit olarak lahmacun, sebzeli kıymalı, kaşarlı, sade kıymalı, kuşbaşılı, karışık, ıspanaklı, çökelekli pide çeşitlerinin olduğunu söyledi. Kabasakal, ayrıca her gün çorba çeşitlerinin de mevcut olduğunun altını çizerek, müşterilerin damak tatlarını önemsediklerini vurguladı.

“Beydili Pide Lahmacun Çorba Salonu olarak eşsiz lezzetlerimiz ve nezih mekânımızla sizlere hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.” diyen Kabasakal, “Kaliteden ödün vermeden müşterilerimize en uygun fiyatlarla hizmet vereceğiz. Özel tasarım mekânımız ile haftanın her günü hizmetteyiz. Düğün, nişan, mevlit ve özel günlerde toplu pide siparişi alıyoruz. İddia ediyoruz; lahmacunumuzu deneyin, Çorum’da eşi olmadığına siz karar verin. Çeşitlerimiz odun ateşinde hazırlanıyor. Temiz, titiz, kaliteli ve işinde uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.” şeklinde konuştu.

Kabasakal, Mimar Sinan Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi numara 2’de hizmet veren işletmelerinde günün her saati lahmacun bulunduğunu da sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 26.12.2014 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
münevver 2014-12-27 01:21:36

Rabbim utandırmasın, bol kazançlar versin. .

banner165