Bidergi yine ses getirdi

Çorum’un en kapsamlı aktüel, magazin ve haber dergisi Bidergi’nin 4. Sayısı çıktı.

24 Eylül 2014 Çarşamba 16:27
 Bidergi yine ses getirdi


Çorum’un en kapsamlı aktüel, magazin ve haber dergisi Bidergi’nin 4. Sayısı çıktı. Bir Medya tarafından çıkarılan derginin bu sayısında birbirinden çarpıcı haberler yer aldı.


Genel Yayın Yönetmenliğini Fatih Turbay, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü de Ahmet Şahin’in yaptığı dergide Eğitimci Yazar Ethem Erkoç’un Namazgâh, TRT İstanbul Haber Müdürü Mehmet Akif Ersoy’la Gazze hakkında yapılan ropörtaj, Hüseyin Teke’nin Çorum güreşlerine ait görüşleri, Mehmet Okumuş’un Çağımızın yeni sorunu: Mobil bağımlılık, Mustafa Demirer’in Milli Piyango İhalesi ve Ahmet Ahlatcı, Savaş Baykan’ın Nikon D810’a kısa bir bakış,  Uzm. Dr. Zafer Boyacıoğlu’nun Gerçek Bir Hayat İksiri: Gülümsemek, Mehmet Sefa Doğru’nun Ana Akım Sinema’da Kadın Figürü, Gülesin Ağbal’ın Bayramlar değil, biz değiştik, Mithat Mumdzic’in Bir Cut gerçeği: Kurgu, Servet Seyfettin Mete’nin Çorum’da köy şenlikleri, Hüseyin Kır’ın Mona Roza, Yasir Ahıskalı’nın İkibuçuk yıl evvel üşüyen bir gecenin hikâyesi, Av. Cavit Tatlı’nın 17 Aralık’tan 22 Temmuz’a Hukuk ve Hitit Üniversitesi’ne yeni kayıt olan öğrencilerin görüşleri yer alıyor.


Bidergi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Şahin, dördüncü sayı ile birlikte geriye doğru baktıklarında dergicilik alanında doğru yolda olduklarına inandıklarını söyledi. Çorum’daki ve Türkiye’deki güncel olaylara Bidergi bakış açısıyla yer vermeye çalıştıklarının altını çizen Ahmet Şahin, “Dergimizin her sayısını bir öncekinden daha farklı ve içerik olarak daha zengin olarak okuyucularımızla buluşturmak istiyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi. 





Son Güncelleme: 24.09.2014 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taha 2014-09-25 08:59:33

yolunuz açık olsun. inşallah daim olursunuz.

banner165