Bilge Kağan’da vizyon çalışması

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜBİTAK Eğitim Danışmanı Dr. İnanç Ayar tarafından Bilge Kağan...

15 Kasım 2014 Cumartesi 10:37
 Bilge Kağan’da vizyon çalışması


Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜBİTAK Eğitim Danışmanı Dr. İnanç  Ayar tarafından Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ‘Amaç, Vizyon, Hedef Belirleme ve Ekip Çalışması’ konulu bir eğitim çalışması yapıldı.


Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Okul Müdürü Mustafa Güneysu, müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilen eğitim çalışmasında öğrenciler, problem çözme, odaklanma ve dikkat, stratejik düşünme, etkin dinleme, spontane davranış becerileri, ekip ruhu anlayışı konularında bilgilendirilirken, çalışmalarda oyun ve drama etkinliklerine de yer verildi.


1999 yılında ulusal festivallerde birçok ödül alan ve uluslar arası festivallerde gösterimi yapılan "Otuzdört" isimli kısa filmi de yazıp yöneten Dr. İnanç Ayar,  "Amaç, Vizyon, Hedef Belirleme ve Ekip Çalışması" nın öğrencilerin eğitim hayatında çok önemli olduğunu vurguladı.


Okul Müdürü Mustafa Güneysu, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜBİTAK Eğitim Danışmanı Dr. İnanç  Ayar'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.





Son Güncelleme: 15.11.2014 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165