Bin kişilik iftar çadırı hazırlanıyor

Çorum Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmet verecek olan iftar çadırı için çalışmalara başladı.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 20:01
Bin kişilik iftar çadırı hazırlanıyor

Çorum Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmet verecek olan iftar çadırı için çalışmalara başladı.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Ramazan çadırının kurulumunu Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yaptığı açıklamada, Çorum Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında iftar çadırı kurduğunu ve çadırın bu sene de Çorum halkına hizmet vereceğini söyledi. Hazırlıkları devam eden çadırı ramazan ayına hazır hale getirdiklerini ifade eden Zeki Gül, “Belediyemiz, Ramazan Ayı’nın bereketini, hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak ve şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bu vesile ile çadırda yemek vermek isteyen hayırsever hemşehrilerimiz bizimle irtibata geçebilirler. Şimdiden katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar Çadırı’nda her gün bin kişinin iftarını açabileceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bütün İslam Âlemi’nin Ramazan aynı tebrik etti. 

Son Güncelleme: 28.05.2016 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165