Bir açıklama da Müstet'ten

S.S. Hitit Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç'ın sözlerini yalanladı

05 Ocak 2018 Cuma 17:35
Bir açıklama da Müstet'ten

S.S. Hitit Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ın “Sanayi esnafının da yakından bildiği gibi 162 dükkanın bizzat yapım ve teslimini gerçekleştirdiğim kabul gören bir gerçektir” sözlerini yalanladı.

Kooperatif Başkanı Müstet yaptığı açıklamada, ÇESOB Başkanı Kılıç’ın 162 dükkanın ne yapımında ne de tesliminde bir emeğinin olmadığını söyleyerek, “ÇESOB Başkanı yer almadığı bir projede nasıl olurda ben yaptım der” diye konuştu.

Nurullah Müstet, emeklerinin başkaları tarafından çalınmasına müsaade etmeyeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

“ÇESOB Başkanı Sayın Yalçın Kılıç, dün basına yapmış olduğu açıklamada, sanayimize yapılan 162 dükkanın yapımında ve tesliminde kendi emeğinin olduğunu açıklamıştır.

Fakat Sayın Yalçın Kılıç bu projenin ne yönetiminde nede herhangi bir üyelikte yer almamıştır. Yer almadığı bir projede nasıl olurda ‘Ben yaptım’, ‘Bu projeyi ben gerçekleştirdim’ der. Bu projenin yapımında ve bitiminde bulunan yönetimdeki arkadaşlar şunlardır: Kurucu Başkan Nurullah Müstet, Cengiz Gökçek, Ahmet Gaffar, Necmettin Uzun, Şükrü Taşdelen, merhum Adnan Akbulut, Mustafa Ayçiçek, İbrahim Bozkurt, Uğur Uncu ve Hüseyin Torun. Ayrıca Oto Tamirciler Odası eski Başkanımız Sayın Abdullah Çetin abimizin de büyük emeği vardır.

Bu arkadaşların yönetimi ile 162 dükkan sahiplerine teslim edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederken, emeğimizin başkaları tarafından çalınmasına da müsaade etmeyiz.”

Son Güncelleme: 29.07.2018 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165