'Bir Şey Değişti, Her Şey Değişiyor'

'Bir Şey Değişti, Her şey Değişiyor' sloganıyla vaatlerini sıralayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, Kent Park Projesi'ni hayata geçiriyor.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 19:37
'Bir Şey Değişti, Her Şey Değişiyor'

Sungurlu Belediyesi tarafından yapılacak olan Kent Park projesini hayata geçiriyor. 
Seçildiğinde, 'Bir Şey Değişti, Her Şey Değişiyor' sloganıyla yola çıkan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in büyük projelerinden olan kent park projesi hayata geçiyor. 
Kent park projesinin 16 Temmuz Pazartesi günü Saat 17.30’da tanıtım ve projeye başlama töreni yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu Şehir Parkı’nda yapılacak törene tüm Sungurlu halkını davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-07-14 21:34:45

Konyada 80 günde Devri alem parkı var güzel çalışılmış ancak çok maliyetli kanımca deinazorlar masal kahramanları ülkemizin önemli eserleri dünyadan önemli yapıtlar planlama yapılmıştır ama bir gezinti yapılarak esinlenme kanımca birde Sungurlu Çorum arasına bilim merkezi kurulabilir Büyüyen Çorum ve ilçeleri için güzel olabilir

Avatar
Bilim Merkezi 2018-07-15 15:16:00

Bence de güzel öneri Çorum Sungurlu arası işe yarar türkülerle beraber