Bir tweet attı film oldu

Ünlü gazeteci Bir Medya’nın hazırladığı ‘Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz’ tanıtım filmini beğendi.

15 Kasım 2018 Perşembe 17:13
Bir tweet attı film oldu

Gazeteci Ahmet Tezcan, Çorum Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Bir Medya’ya hazırlattığı ‘Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz’ tanıtım filmini beğendi.

Sosyal medya hesabı Twitter’dan olayı paylaşan Tezcan, ‘Bir twet attım film oldu. Çorum Valiliği için hazırladığımız gerçek bir olaya ve belgeye dayanan tanıtım filmimiz yayında!” ifadelerine yer verdi.

Gazeteci Ahmet Tezcan, Bir Medya’nın hazırladığı tanıtım filminden övgüyle söz etti. Tezcan, Bu filmi Çorum’dan Bir Medya isimli bir ajans yaptı. Canavar gibi gençler. Hiç.ir şeyi atlamazlar,. Onlar adına size çok teşekkürler…Benden baki selam söyleyin Çorum gençlerine…” dedi.

İLK KEZ GAZETECİ AHMET TEZCAN DUYURMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Kendisi de Kafkas kökenli olan Gazeteci Mehmet Tezcan, Kafkasya'da soykırımdan kaçan insanların bir bölümüne Çorumlu’nun yaptığı ev sahipliğine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Çorumlu’nun yaptığı herkesin yapamayacağını belirten Tezcan, Tvitter'dan yaptığı paylaşımında, “Kafkasya’daki soykırımdan kaçan 1,5 milyon insanın bir bölümü Çorum'a yerleştirilir. Çorumlular geleceklere ev yapar, ahırına hayvan koyar. Padişah para gönderir, "Onlar kardeşimiz" diye almazlar. Padişah gazetede teşekkürname yayınlar. Çorumlunun yaptığını herkes yapamaz!” ifadelerine yer vermişti.

Son Güncelleme: 16.11.2018 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.