‘Birlik içinde olmalıyız’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, bugün gerçekleştirilecek olan "Terörü Tel’in ve Milli Birlik Yürüyüşüne" tüm Çorum halkını davet etti.

28 Aralık 2016 Çarşamba 08:39
 ‘Birlik içinde olmalıyız’


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, bugün gerçekleştirilecek olan "Terörü Tel’in ve Milli Birlik Yürüyüşüne" tüm Çorum halkını davet etti.

Akar, saat 15.00'da Saat Kulesi meydanından başlayacak olan yürüyüşün, Atatürk Anıtında son bulacağını hatırlattı.

Yürüyüşe; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanlığı, Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanlığı ve AK Parti Çorum İl Başkanlığının katılacağını bildiren Başkan Akar, siyasi kanatta oluşan birlik duygusunun topluma iyi geldiğini söyledi.

Türkiye'nin son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdiğini dile getiren Akar, siyasilerin birlik duygusu içinde olmalarının çok önemli olduğunu kaydetti.

Akar, toplumun her kesiminden görevi, işi, sorumluluğu ne olursa olsun herkesin gerçekleştirilecek olan teröre tepki yürüyüşüne katılması gerektiğini dile getirdi. 

Türkiye'nin birlik ve beraberlik duygusunun çok önemli olduğu bir zaman diliminden geçtiğini vurgulayan Akar, bu yürüyüşün ülkemizdeki demokrasi tarihinin özlediği bir görüntü  olduğunu belirtti. 

Devlet yöneticilerinin ve siyasilerin birlik duygusu içerisinde olmalarının önemine değinen Merkez İlçe Başkanı Akar, bu birliktelik hareketinin toplumun kademelerine yansıması gerektiğini vurguladı.

Akar son olarak, "Millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Yürüyüşe duyarlı tüm Çorum halkını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.



Son Güncelleme: 28.12.2016 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.