Birlik ve beraberlik tazelendi

Ramazan Bayramı münasebetiyle Valilik bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

27 Haziran 2017 Salı 18:29
Birlik ve beraberlik tazelendi

Ramazan Bayramı münasebetiyle Valilik bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.



Bayramlaşmaya Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, TBMM İdare Amiri Tufan Köse, eski Milletvekilleri, Siyasi Parti İl Yönetimleri, Askeri ve idari personel, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Herkesle ayrı ayrı tokalaşan Vali Necmeddin Kılıç herkesin bayramını kutlayarak misafirlerine ikramlarda bulundu. Bayramlaşma sonunda bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç; “Ramazandan sonra bir mutluluk gününde hep beraberiz.



Ama bu günlerin bizim için önemi ve özelliği odur ki, bu günler bizim gönüllerimiz de kurulmuş olan kuvvetli köprülerin bir tezahürüdür. Bu günler etle tırnak gibi birbirimizden ayrılmadığımız, birbirimizi hoş gördüğümüz, birbirimizle sevgi bağları ile kenetlendiğimiz, dost olduğumuz, kardeş olduğumuz, bir olduğumuzun tescilidir bu günler.



Eğer bizim Ulusumuz dünyanın dört bir tarafına 1000 yıldır medeniyet dağıtmışsa, dünyanın dört bir yanında düzeni sağlamışsa, dünyanın dört bir yanına merhamet medeniyetini götürmüşse, bunun en temel direklerinden bir tanesi aramızdaki birlik ve beraberliktir. Birlikte gülmektir. Birlikte ağlamaktır. Tefrikaya, bozgunculuğa fırsat vermemektir.



Bugün dünyanın egemen güçleri 30 yıldır bizim coğrafyamızda, vatan toprağında kan döküyorlar. Bosna ile başladılar. Çeçenistan ile devam ettiler. Bugün Irak’ ta, Suriye’ de ve dünyanın çok çeşitli yerlerinde insanlık onurunu ayaklar altına alan, insanlıktan nasibini almamış, insanlık kelimesini tarihe yere gömen uygulamalar dünya milletlerinin gözü önünde devam ediyor.



Bu programları yapanlar elbette ki Türkiye’yi de içine koymuşlardı. Elbette ki bizimle ilgili de hesapları vardı. Çünkü bizim duruşumuz bu programları iptal edecek, geciktirecek konumdaydı. Bizi de birbirimize düşürmek için programlar yapıyorlar. Girişimler de bulunuyorlar. Eğer Türkiye üzerinde şu an devam eden psikolojik harekat çalışmaları bir başka Avrupa ülkesinde dahi olsaydı o ülke yerle bir olurdu. Biz halen ayakta durmayı ve geleceğe, istikbalimize umutla bakmayı aramızdaki birlik ve beraberliğe borçluyuz.



Bayram günleri aramızdaki birlik ve beraberliği tazeleyen, aramızdaki gönül köprülerini muhkem hale getiren, aramızdaki sevgiyi ve hoşgörüyü kenetleyen, perçinleyen günlerdir. Siz buraya teşrif ederek tüm Çorum’a ve Çorum üzerinden de bizi takip eden dünya uluslarına bir olacağımızı, diri olacağımızı ve dirice olacağımızı ilan ediyorsunuz aslında bu duruşunuzla.



Her birinize teşriflerinizden dolayı teker teker teşekkür ediyorum. Her gününüz bayram olsun. Bir olmak adına, sevgi dolu olmak adına, kenetlenmek adına, istikbalimizin daha güzel olması adına selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.



Vali Necmeddin Kılıç bayramlaşma töreninden hemen sonra Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile bazı daire müdürleriyle birlikte Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Sevgi Evlerindeki çocuklarında bayramlarını kutlayan Vali Kılıç, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.



Vali Yardımcısı Adem Saçan ile İlçe Kaymakamları ve bazı daire amirleri de Huzurevlerindeki yaşlıları ziyaret edip bayramlarını kutladı.




Son Güncelleme: 27.06.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165