Birlikte Çorum’a hizmet sözü verdiler

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu ve...

10 Ekim 2014 Cuma 15:37
 Birlikte Çorum’a hizmet sözü verdiler


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu ve Zeki Gül ile AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, bugün Vali Ahmet Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


‘2015’DE PROJELERİ TEK TEK HAYATA GEÇİRECEĞİZ’


Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nde ikinci dönem projelerin mutfak çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ilk dönemde yer alan projelerini sonlandırmaya çalıştıklarını söyledi. Çorum’da belediye yatırımları ile birlikte dönüşüm ve yapısal değişikliklerin yaşandığını, yeni projelerle birlikte şehirde heyecan oluştuğunu, hizmetlerin sonucunda olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.


‘B.İRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ’


2015 yılı yatırım programında projelerin tek tek hayata geçirileceğini belirten Külcü, kentin meselelelerini kurum taassubu içinde olmadan benimsediklerini, diğer kamu kuruluşlarının da aynı anlayışla hareket ettiğini, bu kapsamda Çorum’un eksik ve gediklerini birlikte tamamladıklarını dile getirdi. Külcü, “Sayın Valimiz ile birlikte güzel işler yapacağız.” dedi.


ÇORUM’UN HİZMETKÂRIYIM’


Vali Ahmet Kara ise, Belediye Başkanı ve ekibinin ikinci dönem tekrar seçilmesinin ilk dönemde yapılan başarılı işlerden kaynaklandığını vurguladı. Çorum’un imar düzeni, yeni yerleşim bölgelerinde geniş caddelerin açılması ve güzel hizmetleri görmekten mutlu olduğunu belirten Vali Kara, “Çorum temiz bir kent. Belediyecilik iyi yapılmış. Merkezi idare ile belediyeler artık birlikte çalışıyor. Geçmişte böyle değildi. Kısa bir dönem ben de belediye başkanlığı yaptım, büyük şehir belediyesi genel sekreter yardımcılığı görevinde bulundum. Belediyecilik hizmeti direkt insanı ilgilendirdiğinden hizmetin en güzeli. Belediye meclisleri politikanın okuludur. Gerçi Başkan tersinden gelmiş, önce milletvekili sonra belediye başkanı seçilmiş. “ dedi.


Belediye meclislerinin yerel yönetimlerde karar organı olduğunu belirten Vali Kara, “Yerel meclislerin önemi gün geçtikte artacaktır. Hayırlı hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Valilik’e düşen görev neyse hizmet ayrımı yapmadan Çorum’a katkı vereceğiz. İyi anılmak için güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. Belediyeye her türlü desteği vereceğiz. Kısaca Çorum’un hizmetkârıyım. Kapımız sonuna kadar açık. Erzincan ile Çorum arasında pek büyük fark yok. Çorum’un sanayisi daha fazla gelişmiş, Erzincan’dan biraz daha büyük bir kent. Aynı gelenek, kültür ve inancın insanlarıyız. Çorum’da acemilik çekmeyeceğiz. Zaten çabuk intibak ettik.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 10.10.2014 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.