‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i kutlayarak...

24 Nisan 2014 Perşembe 17:28
 ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’


ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i kutlayarak, görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Kılıç, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” dedi.

Yalçın Kılıç beraberinde Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Terziler Odası Başkanı Lütfi Barut ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ile birlikte Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i ziyaret etti.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Birlik Başkanı Kılıç, Şoförler Odası başkanlık seçiminin kavgadan ve gürültüden uzak oldukça olgun ve güzel bir havada geçtiğini ifade ederek, şoför ve nakliyeci esnafının kararına saygı duyulması gerektiğini söyledi. Oda başkanlığının bir hizmet yarışı olduğunu dile getiren Kılıç, tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de hizmet bayrağını en üst seviyeye taşımak için çalıştıklarını kaydetti. Oda başkanları gibi kendilerinin de emanetçi olduklarını belirten Kılıç, “Önemli olan esnafa en güzel hizmeti verebilmek ve kalıcı hizmetlerde bulunmaktır. Kimsenin koltuğunda gözümüz olmadı. Bizler burada emanetçiyiz. Esnaf kimi tercih ederse o seçilsin. Esnafın hür iradesine de ipotek konmasın” diye konuştu. Birlik ve beraberliğin önemine de değinen Yalçın Kılıç, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” diyerek, “Esnaf ve sanatkarı en iyi kim temsil edecekse Allah ona başkanlığı nasip etsin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de, herkes gibi kendisinin de esnafa en iyi hizmeti verebilmek için bu görevi üstlendiğini belirterek, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a 3 Mayıs’ta yapılacak olan Birlik Başkanlığı seçimlerinde başarılar diledi.

Başarı dileği

Çorum eski Sanayi ve Ticaret İl Müdürü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Erdal Ceylan, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’e kutlama ziyaretinde bulundu. Ceylan, ziyarette şoför ve nakliyeci esnafının büyük bir çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçilen Tahsin Şahin’e görevinde başarılar diledi. Ziyarette Oda yöneticileri de hazır bulundu.






Son Güncelleme: 24.04.2014 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tufan ok 2014-04-24 17:38:36

güzel sözde kimlere inanılır...