Bittiğinde daha konforlu olacak

Binevler 1. Cadde dtaha konforlu ve modern hale getiriliyor.

17 Temmuz 2018 Salı 17:13
Bittiğinde daha konforlu olacak

Belediye Başkanı Zeki Gül, Cengiz Topel Caddesi Bakırcılar Çarşısı’nda ikinci etap yol genişletme çalışmalarının ardından Binevler’de asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan ile bazı meclis üyelerinin katıldığı incelemede, Binevler 1. Cadde’de yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması yapıldığını, çalışma tamamlandığında caddenin daha modern ve konforlu hale kavuşacağını kaydetti. Gül, caddenin 25 metreye genişleyeceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 17.07.2018 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever hainsavar paralelekoyar 2018-07-18 10:21:10

resme bakıyorum işi bilen anlayan 2 bilemedin 3 kişi diğerleri neyi inceliyor kontrol ediyor. veya ne bilgi birikimini veriyor...

Avatar
Hasanpaşa 2018-07-18 00:59:19

Hala Binevler hala orası yazıktır günahtır be Gülabibey Hasanpaşa daki evlere bi çözüm yolu bulun artık neden hep zengin kesimin olduğu yer neden bu ayrımcılığa son verin