Blok Aktüel çıktı

Çorum’da toprak sanayinin güçlü oluşumlarımdan olan Çorum Blok Tuğla, Blok Aktüel dergisinin ikincisi...

25 Kasım 2014 Salı 14:13
 Blok Aktüel çıktı


Çorum’da toprak sanayinin güçlü oluşumlarımdan olan Çorum Blok Tuğla, Blok Aktüel dergisinin ikincisi sayısını hazırlayarak okuyucuların beğenilerine sundu.  Blok Aktüel dergisi hem Türkiye’deki toprak sanayinin gücünü hem de Çorum’un toprak sanayisindeki geldiği noktayı okuyucularına aktardı.


Derginin ana teması tuğlacılık sektörü olurken, dergide hem Çorum’un kültürel konularıyla hem de sosyal sorumluluk konularıyla ilgili haber çalışmaları da yer alıyor.


Blok Aktüel dergisinin ikinci sayısına dair açıklamalarda bulunan Çorum Blok Tuğla Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Amasyalı, “Blok Aktüel dergisinin ilk sayısından sonra almış olduğumuz olumlu yaklaşımlardan sonra dergimizin ikinci sayısına daha özverili ve daha istekli hazırlandığımızı belirtmek isterim. Okuyucularımızdan almış olduğumuz güçle yeni bir sayıyı daha çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Blok Aktüel dergisi ile Türkiye’deki toprak sanayisinin gücünü ve Çorum için toprak sanayinin önemini bu sayımızla bir defa daha göstermiş bulunmaktayız. “Topraktan Can Bulduk” sloganıyla birçok sektöre de lokomotif olduğumuzu ve gücümüzü de topraktan aldığımızı açıklamak istedik. Bildiğiniz gibi sektörümüz hem Çorum için hem de Türkiye için önemli bir yapı taşı olmuştur ve olmaya da devam edecektir.” dedi.


Blok Aktüel dergisinin ilk sayıda olduğu gibi yine Türkiye’nin birçok yerine gönderileceğini de belirten Çorum Blok Tuğla Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Amasyalı, “ilk dergimizi Çorum’daki okuyucularla sınırlamayıp, başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gümrük Ticaret Bakanlığı, 81 ilimizin Ticaret ve Sanayi Odaları'na ve illerimizin belli kurum ve kuruluşlarına göndermiştik. Bu sayımızda da yine bu dağıtım şemasını izleyeceğiz ve Çorum’un tanıtımı için gerekli çalışmaları yürüteceğiz.” İfadelerine yer verdi.


Blok Aktüel dergisinin tüm yapım prodüksiyonunu üstlenen Yön Medya Reklam&Tanıtım yetkilileri de derginin ikinci sayısındaki çalışmaların büyük bir titizlikle gerçekleştirildiğini belirterek, “Çorum’un lokomotif sektörü olan Çorum toprak sanayi için yapmış olduğumuz bu yapımdan dolayı oldukça mutluluk duyuyoruz. Çorum’un gücünü yansıtan bu yapımda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” Diye konuştular.




Son Güncelleme: 25.11.2014 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.