‘Boğazkale büyük farkla evet diyecek’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Boğazkale İlçesinde referandum çalışmalarına katıldı.

29 Mart 2017 Çarşamba 21:49
‘Boğazkale büyük farkla evet diyecek’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Boğazkale İlçesinde referandum çalışmalarına katıldı.


MHP İl Yöneticileri, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin ve Yönetiminin de katıldığı programda kurum ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri yapıldı.


Boğazkale İlçesinde yapılan referandum çalışmaları sonrasında partililerle buluşan Aras, Boğazkale’nin büyük farkla evet diyeceğine inandıklarını söyledi.

“18 gün sonra yapılacak 16 Nisan Referandumunun ülkemizin birliğine, milletimizin dirliğine, insanımızın refahına, devletimizin bekasına en üst düzeyde katkılar sağlamasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Türkiye ne zaman tehdit altına girdiyse Türk Milliyetçileri milli tavrını ve tercihini anında göstermiştir” diyen Aras, açıklamasında şunları ifade etti:

“Yine ülkemiz sıkıntıdadır. Yine milletimiz tahrik ve tahrip edilmek istenmektedir. Herkes teslim olsa da, Milliyetçi Hareket Partisi zalimin belini kırmaya, zulüm düzenini bozmaya dünden yeminlidir. Çünkü bizim bu ülke için yeminimiz vardır, vazgeçilmeyecektir.
Bizim bu ülke için yeminimiz vardır, vazgeçilemeyecektir. Bu nedenle 16 Nisan’da Evet diyoruz. Evet diyecek, mahkemelerin tarafsızlığını sağlayacağız.

Evet diyecek, 18 yaşındaki gençlerimizin önünü açacağız. Evet diyecek, büyüyen ve nüfusu artan Türkiye’nin 600’e çıkan milletvekili sayısını destekleyeceğiz. Evet diyecek, TBMM seçim dönemi ile Cumhurbaşkanı seçim dönemini beş yılda bir ve aynı günde yapacağız. Evet diyecek, Gazi Meclisimizin yasama yetkisini güvenceye alacak, daha da etkinleştireceğiz. Evet diyecek, Meclisimizin denetim fonksiyonlarını güçlendireceğiz. Evet diyecek, devlet yönetimindeki fiili zorlama ve açmazı bitirecek, siyaseti toplum sözleşmesinin sınırlarına çekeceğiz.

Evet diyecek, yasama, yürütme ve yargı arasındaki hatları kalın olarak çizeceğiz. Evet diyecek, ilk kez Cumhurbaşkanı’na cezai sorumluluk getireceğiz. Evet diyecek, yürütmeyi tek elde toplayıp devletteki karmaşa ve kafa karışıklığını sonlandıracağız. Her evet milletin istiklaline, devletin istikbaline, bayrağın iffetine, vatanın izzetine duadır ve yeminimizdir. Her evet bekamızın hisarlarına koyulmuş bir tuğla olup bizim için yemindir.

Sonuna kadar millet, sonsuza kadar devlet; 16 Nisan’da evet diyeceğiz. Kaynağımız millet, kudretimiz devlet; irademiz evet, yine evet, bir kez daha evet. Türkiye için evet, istiklal için evet, istikbal için evet; Ne Mutlu Türküm diyene sözünü yaşatmak için evet.

 

Son Güncelleme: 29.03.2017 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165