Borsa’dan Rektör’e tebrik

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, makamında ziyaret etti.

21 Kasım 2013 Perşembe 13:04
 Borsa’dan Rektör’e tebrik

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, makamında ziyaret etti.

Borsa Başkanı Ali Bektaş öncülüğünde yapılan ziyarette, Başkan Yardımcısı Hasan Kılıçarslan, Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Meclis Başkan Yardımcıları Turan Ünlü, Mehmet Seçgel, Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Mengüç, Meclis Üyeleri Satılmış Boya, Mustafa Şükrü Abraş, İlhan Topaktaş ve Genel Sekreteri Funda Ertekin hazır bulundu.

2016 yılında gerçekleştirilecek olan Üniversiteler arası Dünya Güreş Şampiyonasının (WUC 2016) Hitit Üniversitesi’nde yapılacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Hitit Üniversitesi’ne yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar için sizi tebrik ediyorum” diyen Borsa Başkanı Ali Bektaş, tarıma dayılı bir sanayi olmadan gelişmişliğin tam sağlanamayacağını belirterek, bilimin öncülüğünde çalışkan dürüst insanımızın daha da başarılı olacağını ifade etti.

Hitit Üniversitesine ilişkin genel bilgi paylaşımda bulunarak,  Hitit Üniversitesi’nin Çorum’un tüm paydaşları ile her türlü işbirliğine hazır olduğunu belirten Rektör Alkan, ürünlerin fikir ve proje ile buluştuğunda ticarileşerek ekonomik katma değer sağlandığını açıklayarak, Hitit Üniversitesi ile sanayicilerin/üreticilerin güçlerini birleştirmesi gerektiğini ifade etti.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduğunu belirterek bu çalışma sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Rektör Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarı diledi.






Son Güncelleme: 21.11.2013 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.