Borsaya akreditasyon belgesi

Çorum Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ülkemizde bulunan Oda/Borsaların Uluslararası oda/borsa statüsüne ulaşması için uyguladığı akreditasyon sürecini başarı ile tamamladı.

27 Şubat 2017 Pazartesi 17:20
Borsaya akreditasyon belgesi

Çorum Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ülkemizde bulunan Oda/Borsaların Uluslararası oda/borsa statüsüne ulaşması için uyguladığı akreditasyon sürecini başarı ile tamamladı. 

Çorum Ticaret Borsası bu kapsamda '5 Yıldız' seviyesinde akreditasyon belgesi alarak beş yıldızlı hizmeti sunan oda/borsalar arasında yerini aldı. 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,'nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi.

Törende konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin girişimci tüccar ve sanayiciler olduğunun altını çizerken, yapılan törenle birlikte 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını söyledi.

Yaklaşık 1 yıldır devam eden başarılı çalışmaları sonucunda TOBB Kalite Akreditasyon Belgesini almaya hak kazanan Çorum Ticaret Borsası sertifika törenine Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Meclis Başkan Yardımcıları Erkan Kanıtemiz ve Mehmet Seçgel, Meclis Üyeleri Satılmış Boya, Cihat Erol Turpçu, Mustafa Şükrü Abraş, Mehmet Basmacı, Fahri Uslu, Genel Sekreter Funda Ertekin ve Akreditasyon Sorumlusu Seda Sucuoğlu katıldı.

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, akreditasyonun bir kuruluşun kültür değişikliği ve hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlayarak üye ve tüm paydaşlarına fayda, katkı sağladığının tescili olduğunu vurgulayarak, “Bu sistemin amacı oda ve borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, sistemin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesi, oda-borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması ve bu sayede Türk oda-borsa sisteminin Avrupa sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Çorum Ticaret Borsası olarak verdiğimiz hizmet kalitesini her geçen gün artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaklaşık 1 yıldır hizmet kalitemizi artırmak ve belgelendirmek adına çalışmalarımızın neticesinde ‘Akreditasyon Belge’mizi aldık. Akredite olmanın verdiği güven ve huzurla; görev ve sorumluluklarımızın artmış olduğu bilinci ile bu başarıda büyük emeği olan meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, personellerimize, ayrıca bu sistemi oda/borsalarımıza kazandıran TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyorum. Çorum Ticaret Borsası öncü sivil toplum örgütü olarak Çorum’a yakışır yatırımlarına ve çalışmalarına devam edecektir” dedi.

İHA


Son Güncelleme: 27.02.2017 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.