Bozboğa Köyü, 'Bizde varız' dedi

Demokrasi Yürüyüşüne bir destek de Çorum Merkez'e bağlı Bozboğa Köyü halkından geldi.

19 Temmuz 2016 Salı 14:58
Bozboğa Köyü, 'Bizde varız' dedi

Demokrasi Yürüyüşüne bir destek de Çorum Merkez'e bağlı Bozboğa Köyü halkından geldi.
 

Yapılan açıklamaya göre, Bozboğa Köyü halkı, Milli İradeyi yıkmak, Ülkenin, Milletin refahını ve huzurunu bozmak için yapılan kalkışma hareketine tepki için traktörleriyle meydanlara geldiler. Askeri Kalkışma girişimine tepki için Bozboğalı çiftçiler şehir merkezinde traktörleri ile konvoy oluşturup tur attılar. Demokrasi yürüyüşünde bizde varız diyen Bozboğa halkı konvoyun ardından Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu'nu ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında sonuna kadar desteklerini sürdüreceklerini dile getiren Bozboğalılar Başkan Bekiroğlu'na mücadele karşında sergilemiş oldukları dik duruştan ötürü teşekkürlerini sundular.

Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek Askeri Kalkışma girişimine tepki gösteren Bozboğa Köyü halkına teşekkür etti. İkinci bir emre kadar meydanları boş bırakmayacaklarını belirten Bekiroğlu, “Bu ülkede dışarıda ki emperyalist güçlerle içerde ki hain işbirlikçileri meşru Hükümetimizi ve Cumhurbaşkanımızı alaşağı etmek için bir girişimde bulundular. Allah'a şükürler olsun ki sizin ferasetiniz, basiretiniz, desteğiniz ile sonuçsuz kaldı.Türkiye'nin her bir şehri yeni bir tarih yazıyor. Öyle bir tarih yazıyorsunuz ki bundan sonra alçakça hain emelleri olanlar yapacakları işi bir defa değil, binlerce defa düşünmek zorunda kalacaklar. Burada bizlere destek veren sadece Ak Partili kardeşlerime değil, birçok siyasi görüşte bulunan kardeşlerime kendi iradelerine kendi evlatlarının geleceklerine sahip çıktıkları için şükranlarımı sunuyorum.”dedi





 

Son Güncelleme: 19.07.2016 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.