Bu aksam konferans var

Çorum Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bir Liderin Doğuşu-Küresel Barış Vizyonu konulu konferans bu akşam Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.

16 Şubat 2016 Salı 16:10
Bu aksam konferans var

Çorum Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bir Liderin Doğuşu-Küresel Barış Vizyonu konulu konferans bu akşam Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Başbakanlık Başdanışmanı, yazar Hüseyin Besli, tarafından bugün saat 19.30’da başlayacak olan konferansa tüm Çorum halkını davet etti. Gül, konferans sonunda Hüseyin Besli’nin kitabının katılımcılara hediye edileceğini ve yazarın kitaplarını imzalayacağının altını çizdi.

Son Güncelleme: 16.02.2016 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.