Bu kist midesinden alındı

Çorum Özel Elitpark Hastanesi'ne mide ağrısı şikâyeti ile başvuran...

04 Kasım 2015 Çarşamba 17:30
 Bu kist midesinden alındı


Çorum Özel Elitpark Hastanesi'ne mide ağrısı şikâyeti ile başvuran 40 yaşındaki Züleyha Şahin'in karnından 6 kg 280 gram kitle çıkarıldı.

Hastanın kitlesi yaklaşık 1.5 saat süren başarılı operasyonla Dr. Aziz Cengiz ve Dr. Mustafa Yiğit tarafından alındı. Hasta ameliyattan sonra aynı gün taburcu edilirken,  başarılı geçen ameliyatın ardından Züleyha Şahin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çıkarılan kitle 60 cm ve 6 kg 280 gram ağırlığında ölçüldü. Kitlenin yumurtalık kisti olduğu düşünülerek, incelenmek üzere patolojiye gönderildi.

Ameliyat sonrası kendisini büyük bir dertten kurtardığını ifade ettiği doktorlarına teşekkür eden Züleyha Şahin, "Uzun zamandır çektiğim acılar ve sancılarıma son veren doktorlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Son Güncelleme: 05.11.2015 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.