Bu protokol Türkiye’de bir ilk

Çorum'da hayvan yetiştiriciliği konusunda ortaya koyduğu özverili çalışmalarıyla kırsaldaki büyükbaş...

14 Ocak 2015 Çarşamba 10:19
 Bu protokol Türkiye’de bir ilk


Çorum'da hayvan yetiştiriciliği konusunda ortaya koyduğu özverili çalışmalarıyla kırsaldaki büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinde üreticinin üretim ve rekabet gücünü artıran Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan suni tohumlama hizmetinde 2015 protokolünü hayata taşıdı.


Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Veterinerler Odası arasında, 2015 yılı suni tohumlama ve veteriner hizmetleri protokolü imzalandı.


Veterinerler Odası ile yapılan yeni sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, özverili yaklaşım ve hizmet kalitesi nedeniyle Veteriner Hekimler Odası'na teşekkür etti.


Veteriner Hekimler Odası Başkanı Necati Yüce ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Birlik Başkanı Cinbek, damızlık hayvan yetiştiriciliğinde temeli kabul edilen suni tohumlama işleminin ıslah çalışmaları için vazgeçilmez olduğunu, titiz bir takip sistemi gerektiren bu konunun dört dörtlük bir çalışmayla hayata taşındığını söyledi.


Çorum'un hayvan ıslahı konusunda başarılı adımlar attığının altını çizen Cinbek, 2010'dan bu tarafa uygulanan protokolün 2015 yılında da yenilenerek devam ettiğini sözlerine ekledi. Yapılan bu çalışmaların Çorum ve ülkemiz hayvancılığına hayırlı olmasını diledi.





Son Güncelleme: 14.01.2015 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.