‘Bu tarihin aktörlerini asla unutmadık’

Muhsini Tavır Derneği Başkanı Fatih Yücel, 28 Şubat’ın adına post modern denilen, memleketin makus talihinde olan, darbeler tarihinde yerini alan, hem donduran hem de yakan o kara günün yıl dönümü olduğunu bildirdi.

27 Şubat 2017 Pazartesi 21:49
‘Bu tarihin aktörlerini asla unutmadık’

Muhsini Tavır Derneği Başkanı Fatih Yücel, 28 Şubat’ın adına post modern denilen, memleketin makus talihinde olan, darbeler tarihinde yerini alan, hem donduran hem de yakan o kara günün yıl dönümü olduğunu bildirdi.


Yücel, “Yüksek bürokrasi, sermaye, basın ve cuntanın uluslararası taşeronlarının yıllardır yaptıkları, Türkiye için öngördükleri statükoyu bozdurmamak ve taşeronlukla kazandıkları imtiyazları kaybetmemek adına irtica tehdidini bahane ederek, Türk milletine, onun maddi ve manevi değerlerine karşı yapılan alçakça bir saldırıdır” dedi.


Bu tarihin aktörlerini asla unutmadıklarını ve unutturmadıklarını vurgulayan Fatih yücel, açıklamasında şunları ifade etti:


“Hukukun ve en temel insan haklarının ayaklar altına alınıp çiğnendiği, yıllardır Anadolu sermayesi olarak Anadolu insanının birikimlerinin küresel emperyalist sermayeye kurban edildiği bir gün… Bu tarihin aktörlerini ve bunun arkasında hangi alçaklıkların tertip edildiğini gayet iyi biliyor ve asla unutmuyoruz, unutturmuyoruz.


Devletin sırtına yapışmış, devletten beslenen, devletin kanını emen asalak sermayenin efendilerinin emrinde, büyük patronlarının kılıcını kuşandığı ve büyük patronlarının kılıcını salladığı bir “demokrasiyle savaş”ın adıdır.


Türk milletinin oyları ile yetki verip, iktidar yaptıklarının susturulduğu o dönemde, darbecilere, cuntacılara, post moderncilere, küresel emperyalistlere, velhasılı milletin aleyhinde olan tüm şer odaklara karşı meydan okuyan, millet hukukunu yiğitçe savunan, bir koca yürek vardı meydanlarda. “Ben milletim uğruna adamışım kendimi” diyerek Allah'tan başka hiçbir şeyden korkusu olmayan, “Zulüm Azrail olsa hep hakkı tutacağım” sözüyle imanından şüphe ettirmeyen, meydanlarda ki tavrı net olan, DİK duruşun ismi Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bu süreçteki tavrı olabildiğince yerinde ve anlamlı olmasıyla birlikte net bir tavırdır.


“Namlusu milletine çevrilmiş bir tanka selam durmam” diyen liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu “Türkiye Cezayir olmaz, İran olmaz, Suriye olmasına da biz müsaade etmeyiz.” diyerek, kirli mahfillerin karanlıkta kalan necis suretlerini ifşa eden Türklük ve İslam sevdalısı Yiğit Adam, herkesin sustuğu yerde o haykırdı, mağdur edeninden mağdur olanına kadar herkesin hesap yaptığı o dönemde o hesap yapmadı ve yapılan kirli hesapları o bozdu.


15 Temmuz sürecinde de Şehit Liderimizin 28 Şubat sürecinde koymuş olduğu "Namlusunu Milletine Çevirmiş Tanka Selam Durmam" tavrı Millet olarak vücut bulmuş kanlı darbe girişimi bastırılarak Devlet sütü bozuklara teslim edilmemiştir. Allah bu millete böyle kara günler yasatmasın. Birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.”


Son Güncelleme: 27.02.2017 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165