'Bu ülke hayvanlardan daha vahşi'

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Mart ayı meclis toplantısı yapıldı.

22 Mart 2016 Salı 17:22
'Bu ülke hayvanlardan daha vahşi'

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Mart ayı meclis toplantısı yapıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş ve meclis üyeleri katıldığı toplantıda son günlerde artan terör olayları kınandı.

Terör olaylarına sert tepki gösteren TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, terörün tarihin hiçbir safhasında tam manasıyla amacına ulaşamadığına dikkat çekerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir devlet olduğunu, terörün ülkemizde de amacına ulaşamayacağının altını çizdi.

Türkiye’nin teröre teslim olmayacağına dikkat çeken Karadaş, “Tarihin en önemli olaylarından bir tanesi olan Büyük Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, bundan 101 yıl evvel aynı cephede vatanı ve milleti için omuz omuza çarpışan çeşitli etnik kökendeki insanların bugün karşı karşıya getirilme çabalarına hep birlikte şahit olmaktayız. Ancak bu ülke vahşi hayvanlardan daha vahşi, leşler kadar kokuşmuş şahsiyetsiz asalaklardan oluşan terör gruplarına teslim olmayacaktır. Ülkemiz güvenlik güçlerinin eşsiz kudreti karşısında sıkışıp, son çırpınışlarını masum insanları katlederek gerçekleştirme çabasında olan hainler, bu vesileyle asıl niyetlerinin bu ülkenin huzurunu kaçırmak olduğunu ifşa etmektedirler." dedi.

Ülke olarak aydınlık günlere ulaşmak için karanlık, ahlaksız güçlere karşı mücadele verildiğini anlatan Karadaş, "İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından adice, kalleşçe, alçakça gerçekleştirilen ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıların artık sona ermesini, bu terör olaylarını gerçekleştiren, destekleyen, teşvik eden her bir kişi ve kurumun da artık akıttıkları kanda boğulmalarını temenni ediyorum. Bu vesileyle, başta dün Şırnak’ta vatan savunmasında şehit düşen Çorumlu şehidimiz Emre Beker ve meydana gelen patlamalarda hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu. 

İHA


Son Güncelleme: 22.03.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.