'Bugün bizi millet yapan yüksek değerlerimizdir'

Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu...

28 Ekim 2015 Çarşamba 11:10
'Bugün bizi millet yapan yüksek değerlerimizdir'

Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, 'Bugün imkansız gibi görünen çetin bir mücadelenin ardından kazanılmış ve millete armağan edilen en büyük hediyelerden birisi olan Cumhuriyetin ilan edilişinin 92.yıl dönümünü gurur ve coşku içerisinde kutlamaktayız.

Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme, milli birlik ve beraberliğimizi gösterme günüdür. Bugün bizi millet yapan yüksek değerlerimizin daha gür sesle yükseltileceği geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykırılacağı el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakılacağı gündür. Milletimizin varlığına ve bölünmez bütünlüğüne yönelik iç ve dış güçlerin kanlı oyunlarının hain tertiplerinin ve saldırılarının üstesinden gelmeyi bilmiş ne kadar büyük millet olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Türk Milleti cumhuriyetin şanlı geçmişini bilerek onu koruyup, geleneğini, kültürünü, inancını muhafaza ederek önündeki yolda geleceğe hep onurla yürüyecektir. İnanıyorum ki ülkemiz çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda insanımız bilimde, sanayide, eğitimde ve diğer bütün alanlarda büyük mesafeler kat edecek elde edilen bu başarılarla Cumhuriyetimizi hep birlikte taçlandırmaya devam edecektir.

Bu vesileyle birlik beraberliğimizin timsalı olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor bütün hemşehrilerimizin ve milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.' dedi.

 

 

                                                                                                             

Son Güncelleme: 28.10.2015 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.